IMG_8905

GER.ARD Shpk ofron shërbime e veta profesionale që prej vitit 1999.
Shoqëria është pjese e tregut shqiptar që herët duke u përfshirë në tregëti të ndryshme dhe aktivitete biznesi të ndryshme.

Prej disa vitesh kompania GER.ARD Shpk është fokusuar ne shërbimet e demontimit të mjeteve në fund të jetës, pjesë këmbimi të përdorura për autovetura dhe furgona dhe import export.

Kompania zotëron aparaturat e duhura dhe teknologjinë më të fundit për të ofruar demontim total të makinës suaj të vjetër, ose mjetit tuaj të vjetër. Demontimi kryhet në ambjentet tona.

Gjithashtu ofrohet dhe riciklimi i këtyre mbetjeve dhe mbrojta totale e ambjentit. GER.ARD Shpk ofron pjesë këmbimi të përdorura për të gjitha ata që duan pjesë këmbimi me cmimin më të mirë të mundshëm dhe më konkurrues.

Të fokusuar drejt përgjegjësisë maksimale ndaj ambjentit dhe klientit, me anë të teknologjisë më të fundit kompania ka rritur kapitalin e vet ndër vite.

Misioni ynë është të vazhdojmë të ofrojmë shërbime cilësorë në kohë më të shpëjtë.