GER.ARD. Shpk ofron pjesë këmbimi të përdorura për automjete të ndryshme duke nis nga makinat e automjetet personale deri tek fugonat e ndryshëm dhe automjete të mëdha.
Të gjitha pjesët e këmbimit janë cilësore dhe plotësojnë kushtet më të mira për te gjitha kërksesat tuaja.
Prej vitesh tashmë importojnë dhe eksportojnë duke lidhur partneritete biznese me shumë vende në cdo cep të botës duke siguruar shërbimet më të mira dhe pjesët e këmbimit më cilësore në treg.
Pjesët e këmbimit që gjithmonë keni kërkuar i gjeni shumë thjesht tek GER.ARD. Shpk

Nuk keni pse mundoheni për të gjetur pjesët e këmbimit për makinën tuaj. Tek GER.ARD. Shpk do të gjeni shumë lloje pjesësh këmbimi të perdorura të cilat me një kosto shumë të lirë mund të përfitoni produktet më të mira dhe pjesët më cilësore për makinë ose automjetin tuaj.

Duke u kujdesur që të ofrojmë pjesë këmbimi sa më cilësore ne zotërojmë një staf të mirë trajnuar për të bërë selektimin dhe mirëmbajtjen e tyre. GER.ARD Shpk eshtë një nga kompanitë të pakta që ofrojnë garanci për shërbimet e tyre totalisht duke respektuar cdo kërkesë të klientëve dhe dëshirë.