IMG_8901

GER.ARD. Shpk ofron një sërë shërbimesh tëk të gjithë klientët e vet duke ju përgjigjur cdo moment për cdo kërkesë.

Disa nga shërbimet e kompanisë janë :

–    Demontimi i automjeteve që janë në fund të jetës.
–    Karotrec falas për transportimin e makinës që do të demontohet.
–    Pjesë këmbimi të përdorura për automjete dhe furgona.
–    Sherbime karotreci me pagese.

Shërbimet ofrohen nga një staf i kualifikuar dhe nga teknologjia me e fundit duke ofruar  shërbime të shpejta dhe cilësore.
GER.ARD. Shpk është e fokusuar në vendosjen e standarteve personale përsa i përket shërbimeve duke projektuar më shumë përgjegjësi tek cdo klient dhe partner.

Te orientuar drejt sherbimeve profesionale, GER.ARD. Shpk do te vazhdoje të ofrojë shërbime demontim total te makinës suaj dhe riciklim total te makines. Cdo gje është e inspektuar me kujdes nga stafi ynë dhe brenda rregullave etike. Tek ne ju do te gjeni garancinë që makina juaj nuk do të ekzistoj më pas demontimit.

Na gjeni shumë thjeshte ne zonën e Bisht Kamzes, ku mund te vini nga autostrada kryesore tek kthesa për në Fllakë, por mund te vini dhe nga rruga dytësore. Fabrika jonë eshte e dukshme cdo moment hapur për ju. Nese deshironi ne mund te vime te marrim makinën tuaj me karotrec dhe nuk keni pse te shqetesoheni per transportin e saj.